Centrala Antennföreningen Centrala Antennföreningen
Canal Digital
JTI Antenn- & parabolservice

Kabel-TV

Kabel-TV Vi bygger och servar olika typer av kabel-TV-nät för hyresfastigheter eller bostadsrättsföreningar. Det kan röra sig om allt från tillbyggnad av fler kanaler, fler användare eller uppgradering av centralen för att kunna distribuera digitalt sända kanaler. Har ni nyligen tappat Kanal 5 behöver er central en översyn och eventuellt en uppgradering.

Vi är certifierade av Boxer TV-access AB att uppgradera befintliga fastighetsnät till 860MHz vilket betyder att man kan sända det digitala marknätet vidare ut till slutanvändaren.

Vi säljer även färdiga kanaler till hyresfastigheter, vilket betyder att som fastighetsägare/BRF betalar du en viss summa i månaden/lägenhet där alla kostnader ingår: programkostnader, installation, service samt ev uppgraderingar. Eventuell felanmälan görs direkt till oss, fastighetsägaren/föreningen berörs aldrig med besvär.

Kontakta oss för ett prisförslag p?just dina fastigheter.

*Gäller vid beställning av arbete och material för minst 2500kr i samband med kontroll.  Exempel: komplettering av utbud med fler kanaler.


Webbproduktion: Entos AB